Ние сме дистрибутор на лекарства и медицински изделия в България

За нашата дейност

НОВУС е компания от Фарма индустрията,осигуряваща
пълния спектър от услуги свързани
с лекарствения и бизнеса с медицински изделия –
от регистрацията до пускането им на пазара,
търговията и маркетинга им

Eксклузивен представител:

Novus е представител на следните производители за България.

За нас

НОВУС е лицензиран търговец на едро с лекарства и медицински изделия на територията на Европейското икономическо пространство (ЕИП), който предлага и услуги в сферата на лекарствената регулация – регистрационни услуги, ценообразуване, реимбурсиране, както и маркетинг, проучвания, представителство на чужди Притежатели на разрешения за употреба и Производители.

НОВУС е специализирана в търговията с нишови продукти, които са единствени и без алтернатива на Българския пазар

Ние можем да Ви бъдем полезни ако търсите партньор от Фарма индустрията в България, предлагащ не само търговия на едро с лекарства и медицински изделия, но и пълният спектър от регистрационни услуги, ценообразуване, реимбурсиране на лекарства и медицински изделия, проучвания, маркетинг.

Оптимизирайте Вашето присъствие на Българския пазар, като ни се доверите за outsourcing на процеси, които не са приоритет на компанията Ви.

Успешният бизнес е съчетание от правилни решения, упорит труд и късмет.
Вземете правилните решения – това зависи от Вас.

Партньори на компанията през годините:

Nippon Kayaku Co. Ltd., Kyowa Hakko Kirin Co. Ltd, Euro Nippon Kayaku GmbH, Kyowa Hakko Kirin UK Ltd., Nycomed Ltd., Cancernova GmbH, Pharmacenter Hungary Kft, Oncoeurope Ltd., NordicPharma s.r.o., Disphar, Exelgyn, Libra, Phoenix, Sting, Sopharma, Actavis, Maimex, Medex и други.

Green tree isolated on white background